Volg Kees en Andriesje op hun fietstochten door Europa

Veel te koud...voor pastis!

Cavalaire sur Mer- Cabasse 80 km T1972 Rond 9 uur vertrekken we uit Cavalaire. Gezellig stadje, wel wat druk, met veel mooie straten met bloemen. Dan gaan we via een prachtig fietspad naar Le Lavandou! Hier hebben we een paar keer met de vouwwagen op klein campinkje gestaan, binnenweggetjes naar La Londe les Maures. Daar ging ik dan samen met de meiden snorkelen! Ook zijn we naar de schitterende eilandjes voor de kust geweest:Poquerolles.... Schitterende herinneringen kwamen weer boven! In La Londe trekt An de stoute schoenen aan: tijd voor een pastis zegt ze!! Zo gezegd, zo gedaan, maar het smaakt niet echt.....waarschijnlijk is het er toch nog iets te koud voor! Het is slechts 27 Gr. En pastis drink je als het dik 30 is! Weer wat geleerd! Dan buigen we af landinwaarts. Veel geklim en beetje eentonig landschap. Veel bos, maar ook veel druiven. Op ch. La Cerf koop ik lekker flesje rose, dat we bij de lunch (picknick) gebruiken om de gegrilde kip weg te spoelen, want die is nogal droog... De camping waar we rond 5 uur aankomen (municipal) is erg eenvoudig, maar geweldige plek aan riviertje en kost niks, want er is geen beheerder. Er staat een groep Engelsen en wat Fransen. De lucht dreigde om 6 uur enorm, maar nu schijnt zonnetje weer gewoon! Lekker. Nog een kleine 200 km tot Avignon. We willen die opdelen in 3 korte etappes, zodat we ook nog een beetje kunnen uitrusten. Lijkt wel vakantie! Zaterdagavond vertrekt de bus om 21.30 uit Avignon... À demain!

Reacties

Reacties

Greet

Oh , de laatste week alweer voor jullie....
Maak er nog maar wat van deze week.
Dat herken ik trouwens : als je ergens komt waar je al eerder was. De "oude"herinneringen bij de nieuwe avonturen maken het dan extra leuk. Groeten Greet

Marit

leuk!! mooie foto van mam ook! wij vertekken de 31e om 19:30 vanuit Grenoble, zal wel even gek zijn om van iedereen weer afscheid te nemen,nu ook echt voor het laatst! Ik stel voor dat we er 1 augustus een gezellig avondje van maken!Misschien kan Fem ook wel komen?!
tot snel dikke kus en knuffel!

Toby

Wat leuk te horen dat jullie in Le Lavandou zijn.
Daar woont onze beste vriendin Koosje, en ze heeft ook logeer plaatsen. Iets voor jullie?
De laatste dagen, nog een mooie tour!
Groet,
T&T.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!