Volg Kees en Andriesje op hun fietstochten door Europa

Makkie langs Mosel!

Donderdag 8 juli Wallendorf-Sierck-les-Bains 91 km Makkie vandaag! Ontbijtje in zonnetje en daarna heerlijk langs de Sauer naar Echternach. Daar moesten we eigenlijk klimmen om naar Junglinster te komen, maar wij bedachten een 'gemakkelijke' alternatieve route! Eerst lekker langs de rivier, maar al gauw zaten we op een prachtig fietspad, door een prachtig bos!, maar dat fietspad leek wel in de hemel uit te komen! Uiteindelijk daalden we spectaculair af naar de Mosel! Het was warm vandaag, 36' maar echt last hebben we er niet van, alleen er valt niet tegen te drinken onderweg! Gelukkig halen we dat op de camping dubbel en dwars weer in! Lekker campinkje municipal! (want we zijn in Frankrijk!) Vannacht was het trouwens koud! An heeft haar witte thermische ondergoed dan aan. Lijkt net of ik naast een mummie lig! Maar daaronder wordt ze steeds bruiner!

Reacties

Reacties

anneke Goede

Zo, dat klinkt goed allemaal. Echternach. Daar zijn wij ook vaak heen op vakantie geseest in mijn jeugd! En dan nu al in Frankrijk. Hmmm.... heerlijk. Jullie doen het goed. Geniet van alles onderweg. Enne... wat slim om thermisch ondergoed voor de nacht mee te nemen. Wie denkt daar nou aan...?
Voor ons duurt het ook nog maar een week voordat we naar Spanje vertrekken.... met de auto. Hebben we ook heel veel zin in. Is voor ons ook een avontuur. Fijne zomerrrrr!!!

Kus en lieve groet,

Anneke & company

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!